Випуск 2016

lilia/Име: Лилия Латева
Завършила: Философия, Софийски университет „Св. Кл. Охридски“

Защо избрах магистратура Е-Европа: Защото позволява задълбочено изучаване на интернет. Тоест на нещо, което се развива тук и сега и ще продължи да се развива и утре с нас и чрез нас. Освен това считам, че програмата дава възможност за идеи и свобода на мисълта, което е най-ценното за образованието изобщо.

Мейл: liliq.lateva [at] abv.bg.

.

..

.

.

.

radinaИме: Радина Милева
Завършила: Европеистика, Софийски университет „Св. Кл. Охридски“

Защо избрах магистратура Е-Европа: Причините са много, но най-вече харесвам това, с което се занимавам да ме кара да мисля, анализирам и достигам до изводи и решения. С тази магистратура виждам точно такава възможност. Освен че е актуална заради темите, които се засягат по време на лекции, програмата помага за развиване на аналитично мислене и по този начин за по-задълбочен поглед върху процесите на дневен ред –   политически, правни или в дигиталния свят. Малко кадри от работещите в момента разсъждават правилно например по въпроси, свързани със social media процесите и т.н., затова трябва някой да има правилна насока на мислене – тук ще дойда аз.

.

.

.

malvina/ Име: Малвина  Аврамова
Завършила: Журналистика, Софийски университет „Св. Кл. Охридски“
Работя: в частния сектор

Защо избрах магистратура Е-Европа:  Защото тази специалност е актуална, иновативна, разкрива нови перспективи в областта на интернет, допълва познанията ми за Европа и смятам, че е идеалното продължение на бакалавърската ми степен по журналистика.

Мейл: malvs [at] abv.bg

.

.

.

.

.

.

radoslavИме: Радослав  Гешев
Завършил: Италианска филология, Софийски университет „Св. Кл. Охридски“
Работя: 
IBM – България
 

Защо избрах магистратура Е-Европа:  Избрах тази магистратура, защото ми хареса динамичната форма на обучение и факта, че е ориентирана най-вече към практиката и реализацията на всеки студент. Европейската насоченост е още един спектър за моята професионална реализация и се надявам чрез програмата да намеря развитие и в други области, различни от настоящото ми начинание.

Мейл: radolslav.geshev [at] abv.bg.

tsvetomira snimkaИме: Цветомира Минкова

Завършила: Връзки с обществеността, Софийски университет „Св. Кл. Охридски“

Работя: Връзки с обществеността

Защо избрах магистратура Е-Европа: Избрах тази магистратура, защото е интердисциплинарна. В момента дневния ред в света е свързан с Европейския съюз и с цифровите технологии. Магистърската специалност пречупва през тази призма почти всички професионални и житейски аспекти – право, медии, комуникации, бизнес, IT, проекти, култура, творчество, чужди езици. Това разширява общата култура на всяка хуманитарна специалност, дава възможност на младите хора да се ориентират, специализират и разкрият потенциала и интересите си за своята бъдеща професионална реализация.

Мейл: c.minkova [at] gmail.com

 

.

 

daniela_EUИме:  Даниела Ангелкова
Завършила: Социология, Софийски университет „Св. Кл. Охридски“

Защо избрах магистратура Е-Европа: Защото винаги съм си мечтала да се занимавам с журналистика, да се докосна до света „от другата му страна“ (по-близо до истината) и да го „изследвам“ по-обстойно. Нещо повече, магистърската програма „Е-Европа“ ми се стори като една от най-иновативните и изпълнени с възможности платформи. Тя дава възможност на студентите не само да се докоснат до света на медиите и на Европейската общност (ЕС), но и да изградят собствена позиция за тях, а защо не и да станат част от тях. Когато на един човек му бъде осигурена свободата да мисли и му бъде предоставен достъп до точните източници, тогава той много по-лесно и бързо се развива.

Мейл: daangelkova [at] abv.bg

 


.

стелаИме: Стела Михайлова
Завършила: Журналистика, Софийски университет „Св. Кл. Охридски“

Работя: Street Dance & Culture Laboratory

Мейл: stela.mihaylova [at] abv.bg


.

.

..

.

maria2016Име: Мария Александрова
Завършила: Журналистика, НБУ; Български фолклорни изкуства – народно пеене, НБУ

Защо избрах магистратура Е-Европа:  Нова специалност е и като такава е актуална, динамична, перспективна, развиваща се, интересна. Смятам, че е идеална за надграждане на бакалавърска степен и дава шанс за добра професионална реализация. Харесвам учебния план, защото предлага курсове, различни от това, което съм учила до момента – разширявам и надграждам познанията си.

Мейл: maria911alexandrova [at] gmail.com

.

..

.

IMG_6111

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *